Forse tijdsbesparing in administratie bij Lemmens Techniek

Delen

HVAC-bedrijf Lemmens Techniek in Brecht werkte tot voor kort nog niet met de software van Cafca. Maar dat doen ze nu wél. Intussen besparen ze gemiddeld 20 minuten tijd per klant. Waarom ze zijn overgestapt naar Cafca Software, en hoe dit hun administratie heeft versneld? Zaakvoerder Bruno Lemmens doet tevreden zijn verhaal.

Nood aan een uitgebreid softwarepakket

“We gebruikten al software voor onze aankoopbons, offertes en facturatie. Maar die was eerder beperkt. Zo konden we niet de juiste materialen toevoegen aan onze offertes. We hadden dus dringend een uitgebreider softwarepakket nodig voor onze administratie.”

Cafca Software kwam als beste uit de vergelijking

“Uiteraard zijn we de vergelijking gaan maken. We hebben de markt verkend naar het beste softwarepakket. Maar er was geen enkele ontwikkelaar die kon voldoen aan onze wensen. Toen kwamen we terecht bij Cafca Software. Een concullega werkte al een jaar met hun software en raadde mij aan om eens naar hun mogelijkheden te polsen. Dat heb ik dan ook gedaan.

Cafca Software kwam veruit als beste uit de vergelijking naar voren. Ze hebben modules voor kleinere firma’s zoals wijzelf, ze bieden de mogelijkheid om certificaten te uploaden, we kunnen gemakkelijk prijzen en materialen integreren dankzij de vele koppelingen met leveranciers, ze kunnen antwoorden op al mijn vragen … Kortom: de keuze was snel gemaakt. Bovendien is Cafca Software half zo duur als andere partijen die we hebben gecontacteerd. Maar ze bieden een dubbele meerwaarde.”

“Na twee weken Cafca besparen we 20 minuten administratie per klant” – Bruno Lemmens

Ik wil ook tijd besparen

Na opleiding meteen onder de knie

“Omdat het allemaal nieuw voor ons was, kwam er een medewerker van Cafca langs om een opleiding te geven over de modules die we hebben aangekocht: Offertebeheer, Facturatie, DigaBon, DigaPlanning en DigaService. Het was meteen duidelijk dat de lesgever jaren ervaring had met de software. Hij gaf een duidelijk antwoord op al m’n vragen. Na deze opleiding had ik het gebruik van Cafca meteen onder de knie. De opleidingen zijn een dikke aanrader.”

Gemiddeld 20 minuten besparing per klant

“Na twee weken Cafca Software te gebruiken merken we al een forse tijdsbesparing. Qua administratie van onderhoud, registratie en facturatie winnen we gemiddeld 20 minuten per klant. En ook de opvolging van elk project is peanuts.”

Geweldige service van A tot Z

“Naast hun software is ook de klantenservice van Cafca top. Ze zijn snel bereikbaar, ook telefonisch. Hebben we een vraag, dan krijgen we meteen een duidelijk antwoord. Hebben we een probleem, dan is dat binnen de 5 minuten opgelost. Zeker in onze startfase is zo’n goede opvolging ontzettend belangrijk. Bij Cafca is alles direct in orde.”

Wil jij net als Lemmens Techniek tijd besparen in je administratie én efficiënter werken? Geef ons een seintje. Samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Cafca Software eerst proberen? Dat kan. Ontvang snel onze gratis demo.

Ik wil de gratis demo

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief