Meer tijd en overzicht voor Thijs-Moelans dankzij administratiesoftware Cafca

Delen

Bij sanitair- en cv-bedrijf Thijs-Moelans in Lommel werkten ze vroeger met een basis facturatieprogramma. Tot de zaakvoerders begin 2020 de stap zetten naar de administratiesoftware van Cafca. Nu verloopt de administratie volledig automatisch en profiteren ze van een uitgebreid softwarepakket op maat van het bedrijf.

Medezaakvoerster Femke vertelt hoe de samenwerking met Cafca hun administratieve taken gemakkelijker en efficiënter maakt.

Na eerste invoering gaat alles automatisch

“Eens je alles hebt ingevoerd in het systeem van Cafca, ben je vertrokken. Van het aanmaken van digitale werkbonnen en orderbevestigingen, via bestellingen, tot de nacalculatie en facturatie: alles gaat nu volledig automatisch. Zo besparen we ons tonnen tijd en zien we niets over het hoofd.”

Klantgegevens duidelijk geklasseerd

“De administratieve software van Cafca is niet alleen veel uitgebreider dan ons vorige administratiepakket. Het zorgt ook voor overzicht. Per klant hebben wij een duidelijk geklasseerd dossier. Dat wil zeggen dat we alle gegevens snel en eenvoudig terugvinden om te consulteren of om er een werkbon, offerte, of onderhoudsverslag aan te koppelen.”

Ik wil ook overzicht!

 

Vlot gebruik administratiesoftware dankzij opleidingen

“Toegegeven, het was in het begin een serieuze boterham om in gebruik te nemen. Gelukkig weten ze daar bij Cafca raad mee. Een van de medewerkers kwam een aantal keren een opleiding geven om ons op weg te helpen met het softwarepakket. Nu we de modules onder de knie hebben, is de administratiesoftware een zaligheid om mee te werken. Ons werk verloopt ontzettend vlot nu.”

Behulpzame support

“Uiteraard hebben we af en toe nog wel eens een vraag. Zeker als we een nieuwe functie uitproberen lopen we wel eens vast. Wat we dan doen? De Cafca Software-support inschakelen. ‘t Is zo gemakkelijk en handig. Een medewerker van Cafca neemt gewoon vanop afstand onze computer over en lost het probleem in een mum van tijd op. En wij hebben weer wat bijgeleerd!”

Module-uitbreiding van administratie naar onderhoud

“Binnenkort breiden we ons pakket trouwens uit. Ook ons servicebeheer zullen we dan met de software van Cafca uitvoeren. Dan komt Cafca ons opnieuw een vliegende start geven aan de hand van een duidelijke opleiding.”

– Femke Jellema, medezaakvoerster Thijs-Moelans

Interesse in een geautomatiseerde administratie én tijdsbesparing? Neem dan contact op met Cafca. Wil je Cafca’s software intussen al eens leren kennen? Vraag dan nu je gratis demo aan.

Ontvang je gratis demo
TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief