Contact met support door het
sturen van een ticket

Voor niet-dringende vragen vul je het onderstaande formulier in. We reageren meestal dezelfde dag nog.

demo-aanvragen

Hulp op afstand nodig? Inschakelen in 4 stappen

We nemen je computerscherm over via AnyDesk en proberen het direct op te lossen.

Heeft ons support-team hulp op afstand geadviseerd? Om je makkelijk verder te helpen, kan een Cafca Software-expert meekijken op je scherm. Download hiervoor het programma AnyDesk. AnyDesk is veilig, snel en eenvoudig te installeren.

1

Download

Klik op het logo van je besturingssysteem om het programma te downloaden. Je geeft hiermee onze collega tijdelijk toegang om mee te volgen op je computer.

Anydesk Windows - Cafca Software-1Anydesk Android - Cafca SoftwareAnydesk Mac - Cafca Software-1

2

Uitvoeren

Bij de vraag ‘Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt?’, klik je op Ja. AnyDesk zal nu automatisch starten.

3

Verifieer

De cijfercode die op je beeldscherm verschijnt geef je telefonisch door aan de Cafca Software-expert.

4

Klaar!

Wij kunnen nu je computerscherm overnemen om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Nadat we het probleem hebben opgelost vragen we je om de AnyDesk sessie te beëindigen.

cafca img_cta
Opleiding aanvragen

Blijf up-to-date met (vervolg)opleidingen en haal het maximale uit Cafca Software

Werk je al een lange tijd met Cafca Software of zijn er nieuwe medewerkers die het gaan gebruiken? Dan kan een opfrissing op maat interessant zijn. We bespreken samen hoe jouw bedrijf Cafca Software nog optimaler en efficiënter kan inzetten. Uiteraard tonen we ook alle nieuwe functionaliteiten die nuttig kunnen zijn voor de verdere groei van je bedrijf.

We bepalen vooraf samen de exacte inhoud van de opleiding zodat die volledig aansluit bij je bedrijf en administratieve activiteiten. De vervolgopleiding kan bij jou op kantoor of vanop afstand digitaal doorgaan.