Electrolyse & de Cafca Catalog Builder? Dat zorgt voor elektriciteit!

Delen

Heb je al eens gedacht aan de integratie van een softwarepakket? Of ken je Cafca al, maar wil je meer te weten komen over de Cafca Catalog Builder? Wel, bij Electrolyse in het West-Vlaamse Menen gingen ze enkele maanden geleden ook aan de slag met de Cafca Catalog Builder en daar wilden ze ons graag iets meer over vertellen.

Er was eens…

Een gedreven Filip Salembier met een idee. Samen met zijn echtgenote startte hij in 1990 Electrolyse op. Wat kleinschalig begon, groeide snel uit tot een erkend bedrijf in algemene elektriciteitswerken en het plaatsen van zonnepanelen. Ongeveer 30 jaar later zijn ze een referentie in de particuliere en publieke markt en werken er maar liefst 15 werknemers.

Electrolyse-en-Cafca-Catalog-Builder-541x400

Toch werd er lang niet gebruik gemaakt van een geïntegreerd softwarepakket. De eerste jaren werden er vooral Excel-documenten gebruikt en kort daarna werd er overgeschakeld op het calculatieprogramma Bouwcalc. Van deze partner waren ze op zich wel tevreden, al zagen ze snel de tekortkomingen. Zo ontbraken er een aantal belangrijke, praktische toepassingen zoals het stockbeheer en was er ook geen sprake van automatische updates. Op dat moment begon Filip met zijn zoektocht naar een beter softwarepakket voor het opmaken van digitale werkbonnen en het stockbeheer.

Evident en gebruiksvriendelijk

Op die manier kwamen ze bij Cafca, het softwarepakket dat o.a. gespecialiseerd is in de elektriciteitssector, terecht. Eerst gingen ze aan de slag met een aantal standaard functionaliteiten, maar al snel schakelden ze over op extra abonnementen en uitbreidingen. Op die manier leerden ze de Cafca Catalog Builder kennen, die de import en actualisatie van verschillende leveranciersprijslijsten volledig automatiseert.

De installatie en het eerste gebruik van de Cafca Catalog Builder verliep bijzonder vlot en ook de verwachtingen van Filip worden overtroffen:

We zijn intussen al een tijdje aan het werken met de Cafca Catalog Builder. Het is aangenaam werken en ontzettend gebruiksvriendelijk. Van zaakvoerder, projectleider tot elektricien… Praktisch iedereen kan ermee werken en is er snel mee vertrokken.”

Kortom, een tevreden klant

Dat kan je wel zeggen! Ook in de EEG Group, waar Electrolyse samen met een tiental andere bedrijven toebehoort hebben ze Cafca en de Cafca Catalog Builder warm aanbevolen:

“Enkele van onze collega’s werken waarschijnlijk nog met omslachtige Excel-documenten, maar ik ben er zeker van dat wanneer ik in mijn glazen bol kijk en enkele van onze collega’s de komende jaren groeien, er ook door hun zal overgeschakeld worden op Cafca en de Cafca Catalog Builder. Ik kan het dan ook aan iedereen aanraden!”

Maak het jezelf ook gemakkelijk en gebruik een speciaal ontwikkeld softwarepakket, dat je ondersteunt in je administratie. Vraag vandaag nog vrijblijvend een demoversie aan. En ontdek zelf wat Cafca Software voor jouw bedrijf kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

 

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief