GEEN VRAAG IS ONS TE VEEL VOOR JOUW SUCCES EN GROEI

Hoe je met Cafca Software succes in huis haalt?  

Benieuwd hoe onze administratiesoftware je installatiebedrijf laat groeien?
Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de functionaliteiten, implementatie, ondersteuning en meer. Ontdek hoe Cafca Software je bedrijf versterkt en vereenvoudigt. Je installatiebedrijf blijft niet alleen bij, maar loopt zelfs voorop. 

FAQ

Krijg antwoord op al je vragen

Neem alvast een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Vind je het antwoord dat je zoekt niet terug? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke functionaliteiten biedt de administratie software van Cafca?

De administratiesoftware van Cafca maakt het leven van jou als dakdekker, elektricien of HVAC-installateur een stuk aangenamer. In ons softwarepakket vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan functionaliteiten:

• Digitale werkbon
• Efficiënt projectbeheer
• Servicebeheer: blijf op de hoogte van storingen en periodiek onderhoud
• Handigetijdregistratie-apps
• Snelle koppelingen met leveranciers
• Voorraadbeheer en materiaalplanning

De voordelen van Cafca zelf ontdekken? Vraag dan je gratis demo aan.

Is de administratiesoftware van Cafca speciaal ontwikkeld voor de installatiebranche?

De administratiesoftware van Cafca is speciaal ontwikkeld voor deze sectoren:

  •  HVAC-installateurs
  •  Dakdekkers
  •  Elektriciens & alarminstallateurs

Bovendien maken we jouw softwarepakket steeds op maat van je bedrijf. Wil je efficiënter werken en komaf maken met je administratieve rompslomp? Ontdek nu alle voordelen voor jouw bedrijf met je gratis demo.

Helpt de software van Cafca mij bij het beheren van offertes, facturatie en boekhouding?

Dankzij de vele koppelingen met leveranciers met leveranciers integreer je meteen de juiste materialen mét de courante prijzen. Je kan zelf een stamcatalogus bouwen met de meest gebruikte samengestelde posten, die je inzet in je model- of klantoffertes. Een offerte wordt pas verstuurd nadat je de voorcalculatie hebt bekeken. Na goedkeuring van de offerte zet je deze eenvoudig en snel om in een digitale werkbon én bestelbon. Is je project afgerond? Dan maak je gemakkelijk een nacalculatie die je vervolgens omzet in een factuur. De koppeling met je boekhoudprogramma zorgt er tenslotte voor dat je boekhouding 100% op punt staat. De voordelen van Cafca ontdekken? Vraag dan je gratis demo aan.

Heeft Cafca Software een link met VEKA?

De administratiesoftware van Cafca is speciaal ontwikkeld voor deze sectoren:

• HVAC-installateurs
• Dakdekkers
• Elektriciens & alarminstallateurs
Bovendien maken we jouw softwarepakket steeds op maat van je bedrijf. Wil je efficiënter werken en komaf maken met je administratieve rompslomp? Ontdek nu alle voordelen voor jouw bedrijf met je gratis demo.

Biedt de administratiesoftware van Cafca integraties of koppelingen met leveranciers? 

De administratiesoftware van Cafca biedt koppelingen met Cebeo, Desco, Facq, Viessmann, Apok, Rexel, VAM en 35 andere groothandels. Je hebt altijd en overal toegang tot beschikbare materialen met hun courante prijzen. Maak je een digitale offerte of werkbon? Dan kan je rechtstreeks al je materialen integreren met de juiste prijs. Ontdek al onze koppelingen.

Is het attest gekoppeld met Testo of Eurolyzer rookgasanalyzer?

Via Bluetooth of WiFi, afhankelijk van het toestel, kunnen de gemeten waarden in het attest overgenomen worden.

Kan ik naast de digitale werkbon ook papierloze certificaten verwerken?

Cafca voorziet alle sectoriële attesten die je samen met de digitale werkbon (DigaBon) op tablet of smartphone op de werkvloer kan invullen. Van onderhoudsattest over verwarmingsaudit tot eerste ingebruiksnameattest voor de CV, maar ook voor de koel- en beveiligingssector.

Ondersteunt de administratiesoftware van Cafca het plannen en beheren van projecten?

Dankzij Cafca projectbeheer loopt elk project van A tot Z van een leien dakje. Ontdek de voordelen van Cafca Projectbeheer

Kan ik met de administratiesoftware van Cafca materialen en voorraden bijhouden?

In Cafca krijg je steeds een overzicht van de bestelde materialen, de status van leveringen en je eigen voorradigheid. Zowel in je magazijn als in elk voertuig. Hierdoor hoef je niet onnodig een groothandel te bezoeken of overbodige bestellingen te plaatsen. De voordelen van Cafca nu al ontdekken? Vraag dan je gratis demo aan.

Is de administratiesoftware van Cafca webgebaseerd?

De software is een 100% webapplicatie. De internetbrowser openen, inloggen en werken maar... op elk type toestel: PC, Mac, tablet en smartphone. Zo maak je je geen zorgen om updates, storage en back-ups. Wil je de voordelen van Cafca nu al verkennen? Vraag dan snel je gratis demo aan.

Hoe gebruiksvriendelijk is de administratiesoftware van Cafca?

Cafca wegwijzer zorgt voor een geleide opstart: door allerlei vragen te beantwoorden, ben je onbewust met Cafca aan de slag. Voorts veeg je met de muis over een knop of veld om uitleg te krijgen en is er over elke module een uitgebreide hand-out. Twijfel je nog aan iets: bel op de ouderwetse manier naar onze support of raadpleeg de FAQ gids. Wil je de software van Cafca al eens proberen? Vraag dan nu je gratis demo aan. Wil je een echte Cafca pro worden? Dan organiseren wij ook opleidingen op maat voor jouw bedrijf en medewerkers. Op die manier krijg je de werking van onze software in geen tijd onder de knie en bespaar je nog meer tijd.

Heeft Cafca een module voor koelmiddelenboekhouding?

Voor koeltechnische installateurs heeft Cafca een module om de aangekochte flessen te inventariseren en het verbruik per fles te beheren door dit simpel in te vullen in de digitale werkbon. Zo kan u steeds aantonen voor welke reden en voor welke installatie een koelmiddel werd gebruikt.

Is er training of ondersteuning voor mij als gebruiker van de Cafca administratiesoftware?

Ben je nieuw in Cafca? Of wil je nóg beter leren werken met bepaalde functionaliteiten? Maak dan gebruik van onze opleidingen op maat voor je bedrijf en medewerkers. Kom je tijdens je werk vast te zitten in Cafca? Of heb je een vraagje over de software? Dan staat onze support klaar om je snel verder te helpen.

Hoeveel kost de administratiesoftware van Cafca?

Het Cafca Cloud Commercieel-softwarepakket heb je al vanaf €50 per maand. Reken hierbij wel nog op een eenmalige opstartkost van €875 voor activatie, setup, afdrukken en 1 halve dag opleiding. Dit bedrag wordt voor €150 gesubsidieerd door de KMO Portefeuille gezien wij erkend opleidingsverstrekker zijn. Wil je een administratief softwarepakket volledig op maat van je installatiebedrijf en werknemers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Kan ik de administratiesoftware van Cafca eerst gratis proberen?

Wil je al eens kennismaken met de software van Cafca en enkele functionaliteiten ontdekken voordat je een offerte aanvraagt? Dat kan. Vraag je gratis demo aan en ontdek nu al de voordelen van onze administratiesoftware. Vraag gratis demo aan

Hoe tevreden zijn bestaande klanten van Cafca over de administratiesoftware?

Voordat je onze administratiesoftware aanschaft voor je bedrijf, wil je natuurlijk weten wat andere klanten over ons vertellen. Lees daarom enkele getuigenissen van onze klanten.

Wat biedt Cafca aan beheer van onderhouden?

De DigaService module is er om elke installatie in onderhoud op te lijsten. Elke installatie herbergt een technische fiche (HVAC en beveiliging), geïnstalleerde artikelen, onderhoudsplan en dossier van facturen, werkbonnen, foto’s en andere bestanden. De onderhoudsplannen van elke installatie komt samen in één master onderhoudsplan, zodat per periode inzage is van te onderhouden installaties. Van hieruit worden e-mails gestuurd, werkbonnen opgesteld en geparkeerd in de wachtkamer van de planning.

Wordt de administratiesoftware van Cafca onderhouden en regelmatig geüpdatet? Zijn er bug-fixes?

Het team van Cafca is elke dag bezig om jouw werkervaring zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken. Wij onderhouden continu onze software om te voldoen aan jouw administratieve behoeften. Onze support luistert aandachtig naar jouw vragen en problemen. Op basis hiervan optimaliseren we voortdurend de gebruikservaring en functionaliteiten van onze administratiesoftware. We houden onze klanten steeds op de hoogte van updates en nieuwigheden in Cafca. Enerzijds via onze pagina “Wat is nieuw in Cafca?”. Anderzijds via onze maandelijkse nieuwsbrieven.

Hoe helpt de administratiesoftware van Cafca mij bij het stroomlijnen van mijn bedrijfsprocessen en het verhogen van de efficiëntie?

Onze administratiesoftware is volledig op maat van de HVAC-installateur, elektricien of dakdekker. Dankzij Cafca beheer je je projecten en service van A tot Z digitaal en geautomatiseerd. Je hebt altijd en overal toegang tot je planning, projecten en gegevens. Omdat alles in de cloud wordt opgeslagen en geautomatiseerd is, bespaar je heel wat tijd in je administratie en boekhouding. Het resultaat? Jij hebt meer tijd om te focussen op je échte werk. Ontdek alles over administratieve vereenvoudiging en tijdsbesparing met de software van Cafca

Kan de administratiesoftware van Cafca meegroeien met mijn installatiebedrijf? Kan ik het pakket uitbreiden aan mijn groeiende aantal klanten, projecten en werknemers?

Cafca-klanten krijgen een softwarepakket op maat van hun installatiebedrijf, projecten en werknemers. Groeit je bedrijf? Dan is het ook mogelijk om je functionaliteiten in Cafca snel uit te breiden. Zo blijf je steeds zo efficiënt mogelijk werken. Wil je je softwarepakket uitbreiden? Neem dan zeker contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Cafca Software experts
Onze experts staan voor je klaar

Je wil toch ook een gids die je leidt naar digitalisering, efficiëntie, kwaliteit, succes en groei?