WIJ STAAN AAN JE ZIJDE

Cafca Software staat als een baken van innovatie, vertrouwen en groei voor installatiebedrijven

Met meer dan 30 jaar ervaring in de automatisering van de installatiesector, zijn wij niet alleen een softwareleverancier. Wij zijn een partner in kennis en een gids voor de toekomst in de steeds veranderende installatiewereld.

Ons doel is om het leven van de installateur eenvoudiger te maken met
Cafca Software - Je waardevolle tool binnen handbereik.

Wij zijn Cafca Software!

Bij Cafca Software ontwikkelen we slimme bedrijfs- en administratiesoftware voor installatiebedrijven. Dat doen we sinds 1989 en met veel plezier en toewijding, aldus Jean-Pierre Cuypers.

De sfeer bij Cafca Software is informeel en de lijnen zijn kort.
We zijn trots dat we al meer dan 1200 installatiebedrijven
helpen die actief zijn in:

  • Verwarming
  • Ventilatie
  • Airconditioning
  • Koeling
  • Sanitair
  • Elektriciteit
  • Beveiliging
Wij zijn Cafca Software!

Onze missie

Wij geloven dat elk installatiebedrijf, hoe klein of groot ook, de potentie heeft om uit te blinken. Onze software is meer dan een tool; het is een gids die bedrijven leidt naar digitalisering, efficiëntie, kwaliteit, succes en groei.

Door onze diepgaande kennis en begrip van de installatiesector, bieden wij persoonlijke, relevante inzichten en ondersteuning, waardoor onze klanten niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar deze overtreffen.

Jouw gids naar een succesvolle toekomst

Wij zijn innovatief, betrouwbaar en altijd een stap vooruit. Samen met onze klanten bouwen we aan een toekomst waarin elk installatiebedrijf niet alleen succesvol is, maar ook een bron van inspiratie en vertrouwen in de installatiesector.

Doe met ons mee op deze reis naar succes en innovatie.

Hier staan we voor

icn_collaboration

Verbindend

Wij geloven in de kracht van verbinding en samenwerking. Door mensen en partijen samen te brengen, creëren we een sterk, geïntegreerd team. Onze rol als partner nemen we serieus; we committeren ons aan onze klanten, collega’s en samenwerkingspartners.

Respect en ondersteuning zijn fundamenteel voor hoe we met elkaar omgaan, zowel binnen als buiten ons bedrijf.

icn_expert

Deskundig

We ontwikkelen onze software zelf en zijn toegewijd aan het voortdurend opleiden van onze medewerkers en klanten en het bieden van snelle updates en nieuwe items.

We investeren in kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat ons team en onze software altijd aan de voorhoede van technologie en innovatie staan.

icn_value

Waardevol

Het creëren van waarde voor onze klanten en samenwerkingspartners staat centraal in alles wat we doen. We anticiperen op ontwikkelingen en gidsen klanten en samenwerkingspartners naar oplossingen die echt resultaat opleveren.

Kennisdeling is een kernaspect van onze cultuur, waarbij we ervaringen uitwisselen om collectief te groeien.

icn_professional

Professioneel

Professionaliteit is de hoeksteen van ons bedrijf. We maken heldere afspraken en komen deze na. We zijn zorgvuldig en houden overzicht.

We zijn als team accountable; we houden elkaar verantwoordelijk en spreken elkaar aan op onze prestaties. Dit gedrag garandeert dat we consistent hoge kwaliteit leveren.

heroicons-mini_bolt

Proactief

Bij Cafca Software nemen we het initiatief en zijn we geïnteresseerd en betrokken bij onze klanten, samenwerkingspartners, collega’s en alles wat de installatiesector aan gaat.

Onze proactieve houding wordt gedreven door onze wil om te blijven leren en te groeien, waardoor we altijd een stap voor blijven en onze klanten de beste software oplossing kunnen blijven bieden.

Hier gaan we voor

icn_future

Onze toekomst

Met onze ambitie om in 2026 marktleider in België te zijn én internationaal actief te zijn, staan wij klaar om de digitalisering norm in de installatiesector te bepalen. Onze klanten zijn niet alleen gebruikers; zij zijn fans en ambassadeurs van onze visie.

Door onze innovatieve benadering en de kracht van onze software worden we erkend als een essentiële partner in het succes en de groei van onze klanten.

icn_strong-together

Samen sterk

In Cafca Software vinden installatiebedrijven een partner die meedenkt, adviseert en ondersteunt in elk aspect van hun bedrijfsvoering. Van duidelijke communicatie tot efficiënte processen en inzicht in de laatste trends en wetgeving; wij staan aan hun zijde.

Onze klanten waarderen de heldere communicatie en het deskundige advies, wat hun eigen klanten weer ten goede komt.

icn_time-is-money

Time is money

Sommige clichés zijn gewoon waar. Zeker time is money. Hoe meer tijd je in je kerntaken kunt steken, hoe meer het je oplevert. Jammer genoeg is administratie vaak zo’n noodzakelijk kwaad.

Wij bij Cafca Software snappen dat jij als installateur dat niet graag doet. Daarom ontwikkelen wij onze software voor installatiebedrijven met het oog op jouw tijdbesparing.

icn_Unburdening installers with administrative tasks

Administratieve ontzorging voor installateurs

Jij bent een echte professional. Wij ook. Jij bent installateur en spendeert liefst zo weinig mogelijk tijd achter je computer. Wij, daarentegen, ademen software en IT. En da’s precies hoe wij jou helpen.

Wij kruipen van ‘s morgens tot ‘s avonds achter onze schermen. Speciaal voor jou. Want dankzij onze software voor installateurs hou jij tijd over voor je échte werk.

icn_improvement

Voortdurende verbetering door digitalisering

Vertrouw op Cafca Software voor de digitalisering en automatisering van je bedrijf. Je merkt snel dat je stapel papierwerk vermindert en je meer tijd hebt voor je kerntaken. En voor je privéleven.

Het resultaat? Je klanttevredenheid, productiviteit én omzet schieten de hoogte in.

Je onmisbare voordelen in de praktijk

Hoe Cafca Software jouw leven én werk gemakkelijker maakt

icn_save-time

Tijdsbesparing van A tot Z

Digitalisering betekent tijdbesparing. Met Cafca Software verloopt je administratie volledig geautomatiseerd en in de cloud. Gedaan met copy-pasten. Kostbare gegevens en klanteninformatie gaan bovendien niet verloren.

icn_right-price

De juiste prijzen in je offertes

Dankzij de 20+ koppelingen met groothandels laad je snel je materialen mét courante prijs in je offertes en werkbonnen in. Prijswijzigingen bij de leverancier worden meteen doorgevoerd, waardoor jij geen omzet misloopt. Na goedkeuring van de offerte bestel je de producten eenvoudig bij je favoriete groothandel.

icn_auto-register

Automatische registratie bij VEKA

Via de koppeling met het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) stuur je automatisch al je uitgevoerde installaties, attesten en verplichte meldingen automatisch door naar de overheid. Handmatige invoer is niet meer nodig.

icn_company-tailored

Op maat van jouw bedrijf

Je kiest de functionaliteiten die jij nodig hebt. Onze verschillende modules werken als bouwstenen. Wil je met een basispakket starten? Dat kan. Wil je uitbreiden met meerdere modules? Ook dat gaat vlot.

Lees meer

icn_24-7-access

24/7 toegang en inzicht

Met Cafca Software Cloud heb je altijd toegang tot je projecten, planningen en andere gegevens. Alles wat jij of je werknemers ingeven, wordt automatisch in de cloud opgeslagen en dus zichtbaar voor alle collega’s van je installatie- of elektrotechnisch bedrijf.

icn_fast-relief

Snelle en sterke ontzorging

Ben je aan het werk en geraak je niet verder met Cafca Software? Dan is ons supportteam vlot bereikbaar tijdens de werkuren. Wil je klant worden? Ook dan helpen we je met een snelle opstart.

Lees meer

icn_training-for-users

Opleidingen voor gebruikers

We willen graag dat je Cafca Software zo vlot mogelijk kunt gebruiken. Daarom kan je als gebruiker onze handige opleidingen volgen. Zo ervaar je in no time de tijdsbesparing in je bedrijf.

Lees meer

3600+ fans

Bij deze installatiebedrijven leidt Cafca Software al naar efficiëntie, kwaliteit en succes

logo_aircoplus
logo_vermeulen
logo_brioval
logo_aspeslagh
logo_verheyden
4techics
GVL Technics installatiedienst
Centrale Verwarming Peters en zonen
DuraConnect - Expert in databekabeling en wifinetwerken
Snoekx - De ultieme partner voor moderne technieken
EEG Group
cafca img_cta
PERSOONLIJKE DEMO

Benieuwd hoe Cafca Software jouw installatiebedrijf naar succes leidt?

Ook jouw bedrijf profiteert van de voordelen van Cafca Software. Welke dat zijn? Dat tonen we je graag in een persoonlijke demonstratie. Daarin laten we zien hoe Cafca Software voor installatiebedrijven werkt én beantwoorden we al je vragen.