Snoekx enthousiast over Cafca’s administratiesoftware

Delen

Cafca’s software voor HVAC-installateurs en -administratie maakt het werk een pak gemakkelijker en aangenamer. Dat blijkt uit de lovende reacties die we krijgen. Deze keer laten we Snoekx aan het woord. Dit bedrijf uit Lommel plaatst energie-installaties, sanitair, airco, centrale verwarming en elektriciteit. Ongeveer een jaar geleden kwamen ze bij Cafca terecht.

Handige modules die de administratie verlichten

De administratie bij Snoekx verloopt nu aan de hand van drie modules van Cafca’s softwarepakket. “Nadat we een aantal opleidingen kregen van Cafca, begonnen we met het gebruik van de offerte-module,” legt Jan Gorissen, administratieverantwoordelijke bij Snoekx, aan ons uit.

In de offertemodule kan je gemakkelijk koppelingen maken met externe leveranciers. Zo integreer je onmiddellijk de juiste materialen én prijzen in je offerte. Voeg daar nog eenvoudig je eigen servicekosten bij, en je hebt een kant-en-klare offerte voor je klant!

Zo maak je offertes op met Cafca!
 

“Eens we de offertemodule onder de knie hadden, begonnen we in het najaar van 2020 met het testen van de facturatiemodule. Sinds januari 2021 gebruiken we ook dit onderdeel van Cafca’s softwareprogramma op een intense manier”, zegt Jan.

Na afwerking van een project kan je dankzij de software een nacalculatie doen van de offerte. Vervolgens haal je er in een paar klikken een factuur uit, die je rechtstreeks kan opsturen naar de klant en digitaal archiveren.

De voordelen van Cafca’s facturatieprogramma!


Tijdsbesparing dankzij alles-in-één pakket

Alle modules zijn gecentraliseerd in één softwarepakket. Omdat ze aan elkaar gekoppeld zijn, heb je overal en altijd toegang tot de gegevens die je nodig hebt. Je integreert ze gemakkelijk van de ene module in de andere.

Aangezien je niet steeds in verschillende programma’s hoeft te gaan zoeken naar prijzen, klantgegevens, of projectstatussen, bespaar je jezelf en je collega’s heel wat tijd!

“We zijn met drie collega’s die Cafca’s software dagelijks gebruiken voor de administratie. Ook onze dienst boekhouding maakt er al regelmatig gebruik van. We merken toch dat we de vruchten plukken van dit handige systeem. De laatste maanden hebben we al heel wat tijd bespaard dankzij het gemak en de snelheid waarmee je de software gebruikt,” weet Jan Gorissen ons te vertellen.

Uitbreiding naar mobiele modules

Snoekx maakt op dit moment vooral gebruik van de pc-versie van Cafca’s softwarepakket.

“Maar we testen intussen ook de mobiele versie van Cafca,” zegt Jan. “Eén van onze installateurs die elke dag op de baan is, registreert nu gemakkelijk zijn gewerkte uren en gebruikte materialen via zijn tablet.”

Wil jij ook meer efficiëntie en comfort in je dagelijks werk? Vraag dan nu de gratis demo van Cafca’s software voor installateurs aan!

Ontvang een gratis demo!

 

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief