Stefan Slegers’ warme aanbeveling van Cafca’s Software Cloud

Delen

Ben jij zelfstandig installateur en zit je na je werk tot over je oren in de administratie? Dan is het een goed idee om een administratief softwarepakket in je bedrijf te integreren. Stefan Slegers Verwarming en Sanitair deed twee jaar geleden al hetzelfde. Nu wil Stefan met veel plezier zijn tevredenheid met ons delen!

Administratief ongerief

Als drukke zelfstandige ken je het verhaal wel. Je hebt de hele dag hard gewerkt, en dan moet je ’s avonds nog achter je computer kruipen en je door je administratie heen worstelen. En dan al dat papierwerk van heel de dag nog terug zien te vinden! Waar heb ik die werkbon nu weer gelaten? Ging die klant nu akkoord met die offerte? Enzovoort.

Ook zelfstandig verwarmingsinstallateur Stefan Slegers kreeg hiermee te kampen. Na een hectische werkdag moest hij samen met zijn vrouw nog een hele stapel administratie ontleden en afhandelen. Terwijl je dan natuurlijk liever samen lekker gezellig in de zetel gaat zitten…

Oplossing in uitgebreid totaalpakket

En zo kwam Stefan uit bij Cafca’s softwarepakket.

“Ik heb online gezocht naar administratieve softwareprogramma’s voor verwarmingsinstallateurs en bij een aantal bedrijven een demo aangevraagd. Die van Cafca kwam er voor mij als beste uit,” weet Stefan ons te vertellen. “Terwijl de meeste softwarepakketten beperkte functionaliteiten hebben, en je extra moet betalen om meer opties te krijgen, biedt de software van Cafca een uitgebreid totaalpakket aan voor een vaste prijs!”

Alles in één keer geregeld

Al twee jaar werkt Stefan Slegers nu met het het Cloud-pakket van Cafca, waarin alle online diensten centraal verzameld zitten. Wat vroeger veel papierwerk was, heeft hij nu steeds binnen handbereik op zijn tablet. De bonnen en attesten voor verwarmingsinstallaties zijn nu geïntegreerd in één attest. Denk maar aan alle werkbonnen, afstelattesten, en 6% btw-attesten die hij nu niet meer samen hoeft te rapen en te klasseren in een fysieke folder!

“Ik laat mijn klanten één handtekening zetten op mijn tablet, en alle attesten, werkbonnen, enzovoort zijn meteen ondertekend,” zegt Stefan. “Alles wordt daarna meteen doorgestuurd voor administratie. En mijn vrouw kan gemakkelijk met een paar klikken een werkbon met prijzen omzetten naar een factuur!”

Proactief werken

Niet alleen Stefans administratie verloopt nu handig en vlotter. Ook de jaarlijkse en tweejaarlijkse onderhouden van verwarmingsinstallaties zijn gemakkelijk in te plannen.

“Elke maand krijg ik een melding van welke klanten welk onderhoud nodig hebben. Vroeger moest ik dat allemaal in mijn agenda bijhouden, of moesten de klanten mij zelf contacteren. Op die manier werd het vaak vergeten of liepen we vertragingen op. Nu kan ik proactief te werk gaan en ruim op voorhand samen met mijn klanten het nodige onderhoud inplannen. Dat is fijn, zowel voor hen als voor mij!” Aldus een tevreden Stefan.

Opleidingen van Cafca Software

Hoewel hij Cafca’s softwarepakket al twee jaar gebruikt, heeft Stefan nog maar enkele functionaliteiten ontdekt en gebruikt. “Het softwaresysteem wijst zichzelf uit en is geweldig handig in gebruik. Maar omdat het zo uitgebreid is en ik altijd druk bezig ben, heb ik nog niet alle functionaliteiten kunnen uitpluizen,” vertelt Stefan.

Vooral de geavanceerde offertemodule zou heel interessant voor hem zijn, laat hij ons weten. Daarbij kan je rechtstreeks op webshops van leveranciers terecht, je materiaal en producten kiezen, en je hebt meteen de courante prijzen om in je offerte te integreren. Met deze module kan ik snel en gemakkelijk mijn offertes opstellen,” zegt Stefan. “Maar ik heb tot nu toe dus nog niet de tijd gehad deze te gebruiken… Weet je wat, ik ga snel een afspraak inplannen met Jean-Pierre voor een van de opleidingen van Cafca. Zo kan ik het softwarepakket weer wat beter leren kennen,” glimlacht Stefan.

Warme aanbeveling

Stefan laat ons graag weten dat hij uiterst tevreden is over het softwarepakket van Cafca.

“Het bespaart mij gewoon een hele hoop tijd! Ik gebruik de software tijdens mijn werk, en mijn vrouw doet via hetzelfde systeem de administratie en planning. En hoewel zij helemaal geen achtergrond heeft in boekhouding, vindt ze het ook heel gemakkelijk om te gebruiken. Ik kan het vol overtuiging aanraden aan mijn collega-installateurs,” sluit Stefan af.

Zit je in hetzelfde administratieve schuitje waar Stefan twee jaar geleden ook nog in zat? Vraag dan een gratis demo van Cafca’s softwarepakket aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief