Brioval: groeiende administratie, modulair door software ondersteund

Delen

Al meer dan 20 jaar is Brioval een gevestigde waarde in de HVAC-sector. Zowel in Vlaams- en Waals-Brabant tot Brussel en Namen: bij dit familiebedrijf kan je terecht voor projecten in verwarming, elektriciteit, sanitair en ventilatie. Energievriendelijkheid staat daarbij voor Brioval steeds centraal.

Hoewel het bedrijf al enige tijd een referentie in de sector is, maakte het met name de afgelopen vijf jaar een mooie groei door. Concreet betekent dit zowel meer klanten als een steeds groter team. Maar onvermijdelijk hoort daar echter ook een alsmaar toenemende administratie bij. Al sinds 2015 was Brioval echter klant bij Cafca, die hen in deze uitdaging maar wat graag ondersteunde.

Van offertes, facturen en werkbonnen tot de nodige attesten. En het blijven regelen van de bestellingen bij de leveranciers. Als steeds groter wordend HVAC-bedrijf zijn je uitdagingen qua administratie niet van de poes. Waar zit het geheim dan precies, als het om de passende software gaat?

Schaalbare software, op maat van groeiende HVAC-installateurs

De perfecte oplossing voor de groeifase van Brioval, was software voor bedrijfsadministratie die als het ware modulair uit te breiden was. In mensentaal: het stelselmatig toevoegen van extra functies. Dit met aandacht voor de nodige integraties én een perfecte samenwerking tussen de verschillende modules.

“Voor ons moest het allemaal niet zo flitsend zijn, zoals je bij heel wat administratie-software ziet. Het moest gewoon goed werken en onze stress wegnemen.”, zegt Elio Bartolomucci. “Dat Cafca een pakket is dat ook speciaal voor HVAC-installateurs is ontwikkeld, speelde zeker ook mee,” vult Pieter De Bruycker aan.

Concreet wordt er regelmatig met Brioval rond de tafel gezeten, om te kijken naar de huidige toestand van het HVAC-bedrijf. Wat zijn de nieuwe uitdagingen in bedrijfsadministratie? Hoe vormt alles voor deze specifieke onderneming een mooie, geoliede machine? En waar kan zelfs geholpen worden, als het over het starten en de implementatie van nieuwe modules gaat? Alles komt aan bod.

In het geval van Brioval vormde het projectbeheer van bij het begin de kern. Hierrond werd in de software voor bedrijfsadministratie meteen ook alle mogelijkheden qua opmaak van facturatie en werkbonnen toegevoegd. Na verloop van tijd kwamen de modules in aankoop-, voorraad- en onderhoudsbeheer erbij. Track and Trace is voor Brioval de nieuwste toevoeging aan het geheel. Zo is Cafca op maat mee gegroeid, naar een volledig papierloze manier van bedrijfsadministratie. Helemaal mee met de tijd, dus.

Maak het jezelf als installateur ook gemakkelijk. Net zoals Brioval dit doet. En gebruik een speciaal ontwikkeld softwarepakket, dat je steunt in je administratie. Vraag vandaag nog vrijblijvend een demoversie aan. En ontdek zelf wat Cafca voor jouw bedrijf zal betekenen.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

 

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief