De nieuwe DigaBon online app is er

Delen

Het heeft bloed, zweet en enkele tranen gekost, maar hij is er: de nieuwe DigaBon Online App! Dankzij deze nieuwe, webgebaseerde applicatie kunnen vanaf nu ook de iOS-gebruikers digitale werkbonnen aanmaken en invullen op de iPhone en iPad.

De applicatie is toegankelijk voor u of uw techniekers door te surfen naar www.cafcamobile.be via uw smartphone of tablet. Zorg ervoor dat u zich inlogt als een medewerker zijnde, zodat u onmiddellijk uitkomt bij de werkbonnen. Interessant weetje: ook de Android-gebruikers kunnen deze versie gebruiken indien deze de voorkeur zou hebben op de reeds bestaande app.

De nieuwe app geniet van alle nodige functionaliteiten om uw werkbon snel en digitaal in te vullen. Een geplande werkbon invullen of een volledig nieuwe werkbon aanmaken, het kan allemaal. Een nieuwe klant aanmaken of de bon koppelen aan een bestaande klant? Fluitje van een cent.  Ook kan u uw werkbon koppelen aan een dossier, een project of een installatie.

Switchen doorheen de verschillende onderdelen en functionaliteiten van de werkbon doet u met de pijltjestoetsen bovenaan. Zo zal u bijvoorbeeld de bon-informatie kunnen bekijken, alsook klantinformatie. Per klant kan u zelfs de geschiedenis van de vorige werkbonnen inkijken, gaande van de gebruikte materialen tot en met het inkijken van de destijds ingevulde attesten.

Voorts kan u ook weer gebruik maken van de start/stop-functies voor het registreren van de verplaatsingen en werktijden. Ook uw verbruikte materialen kan u registreren door deze te selecteren in uw materiaallijsten.

De HVAC-installateurs onder jullie kunnen dan weer gebruik maken van diverse digitale attesten, makkelijk digitaal in te vullen en te koppelen aan uw Testo meettoestel!

Is uw digitale werkbon ingevuld en ondertekend? Dan moet u enkel nog even op afgewerkt klikken en bevestigen.

Tip : indien u een iPad gebruikt, klik dan linksboven op AA en kies de weergave voor tablets. Zo zal u alles nog makkelijker kunnen bedienen.

Heeft u nog geen digitale werkbonnen, maar wenst u deze toe te voegen aan uw licentie? Of wilt u een vrijblijvende demonstratie? Neem dan hier contact op met sales.

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief