Efficiënte loonadministratie en tijdsregistratie met oplossing DigaRegistration

Delen

Een correcte loonadministratie is niet alleen een wettelijke vereiste, maar versterkt ook het vertrouwen en respect van je werknemers. Door een foutloze administratie voorkom je misbruik en steun je de loyaliteit van je medewerkers. Bovendien bespaar je je kantoor het tijdrovende werk van het handmatig overtypen van uren en verplaatsingen.

Introduceer de Slimme DigaRegistration-module

Met onze innovatieve DigaRegistration-module behoren deze problemen tot het verleden! Deze module biedt je live controle over je werknemers en wagenpark, en introduceert automatische checkin@work en een maandoverzicht in Excel voor je sociaal secretariaat. Dit geeft je niet alleen overzicht, maar ook gemoedsrust.

Unieke voordelen ten opzichte van traditionele systemen

Wat onderscheidt DigaRegistration van je huidige track- en registratiesysteem? Hoewel bestaande systemen mogelijk goed werken, vragen ze nog steeds om handmatige invoer van werknemers en projecten. DigaRegistration daarentegen registreert automatisch elke tikking en koppelt deze aan een werknemer en locatie die al in de Cafca Software-database staan. Elke tikking wordt direct gevisualiseerd als vertrek of aankomst bij de woonplaats, werkgever of projectlocatie. Bij een verplichte werfmelding wordt de benodigde informatie onmiddellijk doorgestuurd naar de Sociale Zekerheid. De volgorde van tikkingen en locaties bepaalt de mobiliteiten en werkuren, die overzichtelijk worden weergegeven in een maandoverzicht per werknemer en worden meegenomen in de nacalculatie van de projecten.

De voordelen op een rij:

  • Naadloze integratie: In tegenstelling tot andere systemen die continue invoer vereisen, werkt DigaRegistration direct met je bestaande Cafca Software-database.
  • Automatische koppeling: Elke tikking wordt direct gekoppeld aan de woonplaats van de werknemer, werkgever, een project of klant.
  • Efficiënte administratie: Cafca vertaalt tikkingen naar dagelijkse mobiliteit en werkuren en verwerkt deze in een maandoverzicht voor loonadministratie en nacalculatie van werkbonnen en projecten.
  • Automatische werfmelding: Alle verplichte meldingen worden automatisch doorgegeven aan de Sociale Zekerheid.

Start vandaag nog

Kies voor DigaRegistration en ervaar de efficiëntie en betrouwbaarheid van een geautomatiseerd registratiesysteem dat je administratie stroomlijnt en je werknemers tevreden houdt.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

 

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief