CafcaTrack: het track & trace-systeem voor je wagenpark en personeel - Cafca Software

Delen

Wist je dat minstens 8 op 10 bedrijven nog steeds worstelen met hun tijdsregistraties? De werknemers schrijven hun prestaties en verplaatsingen nog op papier, vaak onnauwkeurig en onbetrouwbaar. Die worden op hun beurt op het bureau gecontroleerd, gecorrigeerd en verwerkt. Een intensief proces en helse voorbereiding om tot een loonsopdracht te komen, laat staan de projecten te nacalculeren.

Met een track en tracesysteem zoals CafcaTrack stap je in een wereld waarin je werknemers eenvoudig kunnen tikken als ze vertrekken en wanneer ze aankomen. Op die manier kan je je bedrijfsvoertuigen, materiaal, verplaatsingen en werkuren van je personeel steeds op afstand volgen. Daarnaast is er volledige controle en kan je sneller operationele beslissingen nemen of besparen op onnodige onkosten.

Deze tikkingen en registraties worden trouwens automatisch naar Cafca gestuurd en vervolgens aangevuld met gegevens uit je Cafca database, waardoor je dagelijks een actueel en compleet overzicht krijgt van de mobiliteiten en werkuren per werknemer én zelfs per project.

Het resultaat? Een moderne en gebruiksvriendelijke trackingsoftware die ervoor zorgt dat je alle nodige gegevens kunt visualiseren en versturen naar Cafca backoffice. Op die manier is CafcaTrack het ideale instrument om werkbonnen op te maken en nacalculaties of loonsopdrachten uit te voeren.

Hoe werkt het track en tracesysteem?

Iedere werknemer in uw bedrijf krijgt een sleutel of badge, waarmee verplaatsingen en werkuren worden geregistreerd. Nadat een gebruiker zich daarna aanmeldt op het systeem, krijgt hij de mogelijkheid om de huidige positie van zijn voertuigen op te vragen. Hierbij is het mogelijk om foto’s te zien van de plaats waar het voertuig zich op dat moment bevindt.  Zo kan men het voertuig snel terugvinden in het geval van diefstal. Wil je een bepaald traject berekenen? Dat kan ook via dit scherm.

Wanneer de gebruiker wilt zien welke route een bepaald voertuig heeft afgelegd, kan dit via de voertuigenroute functionaliteit. Je krijgt van elk geregistreerd punt de tijd en het adres te zien waarmee je vervolgens een correct overzicht krijgt van de afgelegde route. Ook hier kan voor elke punt de bijhorende foto getoond worden.

De voordelen van een track en tracesysteem

1. Onderhoudsvriendelijk én toegankelijk

CafcaTrack is een onderhoudsvriendelijk én toegankelijk track en tracesysteem. We hebben het in no-time voor je opgezet, geven je daarna een woordje uitleg en de rest? Dat is kinderspel!

Heb je tijdens het gebruik toch een vraag? Blader dan gerust door onze (online) handleiding of neem contact op met onze helpdesk en support. Zij staan altijd klaar om probleem van naderbij te bekijken en het zo snel mogelijk op te lossen.

2. Centrale registratie van gegevens

De werkdagregistratie gebeurt via CafcaTrack nog op één plaats: in CafcaCloud. Zo hoef je niet meer onnodig te wisselen tussen de verschillende programma’s of geschreven rapporten zitten uit te pluizen of te ontrafelen. Je kan daarnaast alles duidelijk blijven opvolgen, wat ervoor zorgt dat je veel tijd én geld kan besparen.

3. Gedaan met import- en exporteren

Zit je nog vaak met verschillende databestanden en files die geïmporteerd en geëxporteerd moeten worden? Door CafcaTrack te integreren, hoef je geen export en import van data meer uit te voeren zoals bij andere systemen. Door de automatische koppeling komen de gegevens automatisch in Cafca terecht.

4. Oplossing op langetermijn

Door CafcaTrack efficiënt te gebruiken en je administratie verder te automatiseren, ga je zowel op korte- als op langere termijn tijd en kosten besparen. Kortom, de investering in CafcaTrack brengt zich dus gegarandeerd terug.

Bent u klaar om de overstap te maken naar een track en tracesysteem? Cafca heeft met CafcaTrack alles in huis. Vraag vandaag nog vrijblijvend een demoversie aan van onze toepassing.

Vraag vrijblijvend een demo aan

 

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief