Updates voor CAFCA Windows

Delen

Goed nieuws voor de klanten van CEBEO en Omni-Term! Sinds de laatste update kunnen jullie de orderbevestigingen en leveringsbonnen onmiddellijk importeren als een Cafca bestelbon, leveringsbon of aankoopfactuur. Dat is weer wat tijd gewonnen!

Bij Relaties -> Contactpersonen is er een knop “Email factuur” om direct een nieuwe contactpersoon “facturatie”  en het corresponderende e-mailadres toe te voegen in plaats van eerst nog het document ‘Factuur’ te linken aan de contactpersoon. Weer een tijdsbesparing!

Eveneens bij Contactpersonen -> Relaties kan u vanaf nu per relatiegroep relaties selecteren en ze toevoegen in uw Outlook contacten. U kan vooraf in bulk aangeven of ze al dan niet in Outlook moeten bewaard worden. Zo kan u gemakkelijk mailings sturen naar alle contacten van een bepaalde relatiegroep.

Contacten kunnen ook automatisch aan een Outlook contactenfolder gekoppeld worden. Zo worden nieuwe of gewijzigde contacten binnen Cafca ook meteen in Outlook gewijzigd. Dit kan u instellen in OND (INSTELLINGEN in nieuwe hoofdmenu) ->  Instellingen -> Tab <Opties schermen>.

U kan nog 20 andere nieuwigheden lezen in “Updates Cafca Software

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief