Ons partnerschap met VBEI

Delen

De VBEI is de Vereniging der Belgische Elektromechanische Installatiebedrijven, een beroepsvereniging die zich richt op de ontwikkeling en promotie van speciale technieken binnen het beroep van installateur.

Cafca Software partner van Vbei - Aieb
Daarnaast bevordert de vereniging de opleiding en vorming van gespecialiseerd personeel en behartigt zij de professionele belangen van haar leden. De vereniging werd opgericht in 1974 door 5 stichtende leden en nam in 1992 het statuut van VZW aan om haar representativiteit te vergroten. In 2004 werd de actieradius van de vereniging uitgebreid naar alle elektromechanische activiteiten, inclusief HVAC.

De VBEI vertegenwoordigt 23 bedrijven in België die actief zijn in de elektromechanische installatiesector. Deze bedrijven hebben meer dan 15.000 werknemers en genereren een omzet van ongeveer 3 miljard euro, goed voor zo’n 50% van de sector in België. De lidbedrijven van de VBEI leveren diensten aan diverse sectoren, zoals industrie, telecommunicatie, energieproductie en -distributie, infrastructuur, milieu, transport en media. De belangrijkste prioriteiten van de VBEI zijn het vergroten van de zichtbaarheid van de vereniging, het bevorderen van specialisatie in technieken, het vertegenwoordigen in sociale overlegorganen, het overleggen met de overheid, het volgen van wetgeving en het monitoren van de conjunctuur. Veiligheid, kwaliteit, ethiek en het milieu zijn van groot belang voor de VBEI.

Naar de website

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief