Ons partnerschap met Techlink

Delen

techlink logo

Techlink is de Belgische beroepsfederatie van fabrikanten, distributeurs, installateurs en bedrijven die actief zijn op het gebied van technisch onderhoud en energiebeheer binnen het Ecosysteem van de multifunctionele installaties: van elektrotechniek, verlichting, beveiliging, laadinfrastructuur voor elektrische wagens, over huishoudelijke apparaten tot verwarming, ventilatie, koeling, sanitaire installaties, energiebeheer en natuurlijk ook hernieuwbare energiesystemen en energieopslag.

Techlink verdedigt de belangen van meer dan 3.150 leden en vertaalt het beleid op Europees, nationaal en lokaal niveau in praktische richtlijnen voor alle spelers in het Ecosysteem.

Als federatie is Techlink een van de belangrijkste stemmen in het maatschappelijke debat over de energietransitie in België: van fossiele energiebronnen naar hybride en hernieuwbare toepassingen, energiebeheer, energieopslag en betaalbaar comfort.

Woordvoerder van de elektro- en HVAC- installatiesector

Techlink verdedigt de sectorbelangen bij de overheid, de economische beleidsmakers en de bouwpartners. Door aanwezig te zijn op lokaal, gewestelijk, nationaal en Europees niveau vertegenwoordigt Techlink de elektro- en HVAC-installatiesector bij talrijke organisaties en instanties zoals het sectorale paritaire comité (149.01), technische commissies, politieke instanties, administraties en voorschrijvers. Techlink verdedigt de elektro- en HVAC-installatiebedrijven in talrijke overleg- en adviesinstanties die direct of indirect de belangen van de installatiebedrijven beïnvloeden.

Door de samenwerking met de koepelorganisatie Embuild, die inclusief Techlink 15.000 ondernemers telt, worden de standpunten van Techlink nog versterkt. Zo verdedigen de gewestconfederaties Embuild Vlaanderen, Embuild Brussels en Embuild Wallonie mee de belangen van de aangesloten leden bij de gewestelijke overheden en adviseren hen optimaal op hun bevoegdheidsgebieden (energie, milieu, opleidingen en aanwerving, afval, gewestelijke vergunningen, enz.).

Naar Techlink

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief