Nieuwigheden in Cafca Cloud

Delen

De nieuwigheden binnen de Cafca Cloud situeren zich binnen de offertes. Zo hebt u nieuwe mogelijkheden qua offertelijnen en afdrukmogelijkheden.

Op vlak van offertelijnen zijn er nieuwe kolommen toegevoegd in het overzicht. Zo zijn er de kolommen “Titel” en “Tekst” bijgekomen. Dit zal u in staat stellen om vlotter en overzichtelijker uw offerte op te stellen.

Indien u bij een offertelijn “Titel” aanvinkt zal deze regel automatisch als een titel verschijnen. Deze lijn zal dan lopen over de volledige breedte en in het vetgedrukt.

Wanneer u “Tekst” aanvinkt zal deze regel eveneens over de volledige breedte lopen vanaf nu, in het standaard lettertype. Dit stelt u in staat om makkelijker een tekstlijn of tekstblok tussen te voegen onder uw artikelen om de producten toe te lichten indien gewenst.

Ook op het vlak van uw offerteafdrukken heeft u vanaf nu meer mogelijkheden. Zo zijn er
2 nieuwe afdrukvarianten toegevoegd, naast de standaardvariant die u reeds kent.

Zo kan u vanaf nu opteren om te werken met titeltotalen. Dit geeft u de mogelijkheid om prijzen weer te geven per titeltotaal, zonder de prijzen van de onderliggende artikelen specifiek weer te geven per product. Hiervoor klikt u “Titeltotalen met posten zonder prijzen” aan.

Ook kan u nu uw offerte weergeven met enkel de titeltotalen, zonder de onderliggende artikelen. Hiervoor kan u “Enkel titels” aanvinken binnen uw afdruk.

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief