Efficiënt boekhouden met de koppeling tussen Cafca Software en Yuki

Delen

In de wereld van het ondernemen wil je je richten op waar je écht goed in bent: het laten groeien van je bedrijf. De boekhouding voelt voor velen vaak als een verplichting, terwijl deze financiële administratie juist een goudmijn aan waardevolle inzichten kan bieden. Inzichten die je kunnen helpen bij strategische beslissingen, investeringen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hier komt Yuki, het boekhoudplatform voor ondernemers en accountants, in beeld. En het wordt nog beter: je kunt Yuki eenvoudig koppelen met Cafca Software. In dit artikel leggen we uit hoe deze koppeling werkt en welke voordelen het biedt.

Twijfel je nog om de overstap te maken? Wij zetten de vijf grootste voordelen van een online factuurprogramma op een rij:

Yuki: Het boekhoudplatform voor ondernemers en accountants

Yuki is een innovatief boekhoudplatform dat speciaal is ontworpen voor ondernemers en accountants. Het platform stelt je in staat om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot je financiële gegevens en biedt daarmee de mogelijkheid om inzichten te verkrijgen die bijdragen aan de groei van je onderneming. Of je nu wilt weten hoe je investeringen renderen, wat de impact is van specifieke projecten of afdelingen, of gewoon een overzicht wilt van je financiële situatie, Yuki maakt het mogelijk.

Yuki-Logo-koppeling Cafca Software

Koppel Yuki eenvoudig met Cafca Software

Yuki’s boekhoudplatform kan naadloos worden geïntegreerd met Cafca Software. In de Cafca Software Cloud is er een directe koppeling beschikbaar voor het uploaden van verkoopfacturen naar Yuki. Dit gebeurt via de Yuki Upload WebService.

Hoe werkt de koppeling?
Het proces van koppelen is eenvoudig en efficiënt. Via het Actie menu op het overzichtsscherm van facturen in Cafca Software kun je meerdere facturen tegelijk uploaden naar Yuki. Dit gebeurt in real-time via de Yuki API, wat betekent dat de gegevens niet via e-mail worden verzonden, maar direct en veilig via de API. Gebruikers krijgen direct feedback voor elke factuur, waardoor je meteen weet of het uploaden geslaagd is.

Yuki koppeling met Cafca Software

De Yuki-koppeling is beschikbaar voor alle Cafca Software-klanten met DigaCommerce. Hoewel de koppeling voor betaalbestanden en het importeren van CODA-bestanden niet via Yuki verloopt, wordt dit opgelost via Codabox, wat debiteurenbeheer mogelijk maakt.

De koppeling kan eenvoudig worden geconfigureerd via de 'Bedrijfsinstellingen - Allerlei' in Cafca Software.

Yuki koppeling met Cafca Software
Voordelen van de Koppeling
Het koppelen van Cafca Software met Yuki biedt tal van voordelen:

  • Geen Dubbel Werk: Verkoopfacturen hoeven niet opnieuw te worden ingevoerd in beide systemen. Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten.
  • Snelle BTW-aangifte: Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, kan de belastingaangifte een tijdrovende klus zijn. Met Yuki wordt dit proces aanzienlijk versneld omdat (bijna) alles automatisch wordt verwerkt.
  • Realtime Feedback: Dankzij de directe feedback op elke geüploade factuur weet je meteen of alles correct is verwerkt.
  • Maximale Efficiëntie: Door de integratie tussen Cafca en Yuki kun je je volledig focussen op je core business zonder je zorgen te maken over de boekhouding.

Conclusie
Door Cafca Software te koppelen met Yuki kies je voor maximale efficiëntie en elimineer je mogelijke fouten in je boekhoudproces. Met één klik worden je verkoopfacturen en de betalingen ervan gesynchroniseerd tussen beide systemen. Dit maakt het beheren van je financiën niet alleen eenvoudiger maar ook betrouwbaarder, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Wil je meer weten over hoe je Yuki kunt koppelen aan Cafca Software en wat dit voor jouw onderneming kan betekenen? 

Vraag vrijblijvend een demo aan

 

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief