Cafca Software partner van Bouwunie Technieken

Delen

Als installateur sta je sterker in je schoenen met Bouwunie Technieken

Cafca Software is partner van Bouwunie. Bouwunie is de sectororganisatie voor zelfstandigen en KMO’s in de bouw. Samen met Unizo verdedigen we de belangen van de ganse bouwsector en specifiek van onze 7000 aangesloten bouwprofessionals. 
Bouwunie Technieken
Bouwunie Technieken is afdeling binnen Bouwunie voor installateurs actief in verwarming, sanitair, klimaatregeling en hernieuwbare energietechnieken. Wij vertegenwoordigen en komen op voor installateurs HVAC en technieken bij overheden en verschillende organisaties. Bij ons kan de installateur terecht voor recente sectorinformatie, opleidingen, infoavonden en advies op maat. Zo heb je als installateur de nodige steun en ben je helemaal mee. 

Wijzigende wetgeving, uitdoven van fossiele brandstoffen, hernieuwbare technieken, tekort aan gemotiveerd personeel, rompslomp aan administratie, materiaalschaarste, stijgende prijzen … Dit klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren. Bouwunie en Bouwunie Technieken is jouw houvast in deze vraagstukken en uitdagingen. 

Cafca Software - Bouwunie - Roadshow
Advies op maat van jouw installatiebedrijf
Stel Bouwunie Technieken al je concrete vragen telefonisch of via mail en krijg antwoord van de adviseurs vanuit hun expertise en ervaring. Krijg live advies op maat van jouw installatiebedrijf.

Op zoek naar attestenboeken, onderhoudscontracten, toelichting bij bepaalde normen, prijsherziening, mobiliteitsvergoedingen, … Ontdek een schat aan informatie in onze webinars, publicaties, nieuwsbrieven en op Bouwunie.be. Staat er iets nieuws op til? Dan weet je het als eerste, dankzij Bouwunie!

De stem van de installateur
Bouwunie Technieken wordt vertegenwoordigd door een Raad van Bestuur van 20 installateurs actief in alle type installatietechnieken en verspreid in Vlaanderen. Daarnaast zijn er ook technische adviseurs. Samen vormen zij de stem van de installateur in allerlei adviesorganen zoals Buildwise, Elgacert, normcommissie, Gas.be, RESCert en BtecCH. 

Cafca Software - Bouwunie - Roadshow 4 Mei

Naar de Bouwunie Technieken website

TIPS, UPDATES EN NIEUWTJES

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief